Aller vers la version Française   Aller vers la version française Tivoli-Audio
Welkom
Model One
Model Two
Model Three
Model 10
Networks
Streaming audio
Music System
PAL
iPAL
PAL Gold
SongBook
iSongBook
Songbook 100
iYiYi
De Connector
Stereo
Model CD
Model Sub
Dual Alarm
Carry BagsWelkom bij Tivoli Audio, The Original Radio Company

Tivoli Audio werd opgericht om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de Model One: ’s werelds eerste tafelradio, ontworpen door Henry Kloss en Tom DeVesto, twee pioniers die hun sporen in de audiowereld ruimschoots verdiend hebben. Net als de Model One herkent u ook alle nieuwe Tivoli Audio-producten aan de verbluffende klankkwaliteit, de sterke en stijlvolle lijnen, de vanzelfsprekende bediening, de hoogwaardige eenvoud en de perfecte afwerking. Tivoli Audio.The Original Radio Company. En terecht. 


Tivoli Audio radio’s

De originele radio’s van Tivoli Audio onderscheiden zich onder meer door hun unieke tuner, die voor een nagenoeg perfecte ontvangskwaliteit zorgt. Met de 5:1 afstemknop is elk station moeiteloos te vinden.


Afwerking

De afwerking van onze producten staat op hetzelfde hoge niveau als de geluidskwaliteit die we u bieden. Fluweelzacht kunststof, hoogglanzende lak, of eerlijk hout: aan u de keuze.


Aansluitmogelijkheden

Alle modellen uit het op uw wensen toegesneden assortiment bieden een keur aan aansluitmogelijkheden, van ingangen voor externe antennes, computers en andere klankbronnen tot subwoofer-, hoofdtelefoon- en opnameuitgangen of een compleet, geïntegreerd docking station voor uw iPod: bij The Original Radio Company is alles mogelijk.
Tivoli Audio model 10 + stereo speaker
Tivoli Audio-dealer Locator
Geautoriseerde dealers

Tivoli Audio biedt u een uitstekend netwerk van geautoriseerde dealers, die we onder meer selecteerden op hun vakmanschap en hun enthousiasme voor het product.

Bij deze vakmensen kunt u altijd terecht voor een onderbouwd advies en een open oor voor uw audiovraagstukken, en vanzelfsprekend ook voor prima aftersales en service.

Garantie wordt door Tivoli Audio uitsluitend geboden op bij deze geautoriseerde dealers aangeschafte producten.

Importeur Audiac B.V.